TBMM Başkanı Şentop, Lübnan Meclis Başkanı Nebih Berri ile görüştü

Elazığ’da gerçekleştirilen Covid-19 denetimlerine katılan Vali Erkaya Yırık’ın randevu verdiği bir kadın, “Bugün olmaz gelemem misafirim var” diye cevap vermesi herkesi gülümsetti. Bunun üzerine Vali Yırık kadına, “Sen adresini ver ben senden randevu alayım” dedi.

TBMM Başkanı Şentop, Lübnan Meclis Başkanı Nebih Berri ile görüştü

TBMM Başkanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, Şentop görüşmede, yaşanan can kayıpları ve yaralılardan duyduğu üzüntüyü dile getirdi. Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralananlara acil şifalar dileyen Şentop, Lübnan Meclis Başkanı’nın şahsında da Lübnan halkına taziyelerini sundu. Şentop, “Türkiye, daima Lübnan’ın yanında olmuştur. Bu çerçevede, bu zor süreçte de ihtiyaç duyulabilecek her konuda, tüm imkânlarımızla Lübnan’a destek ve yardım sağlamaya hazırız” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın dün Lübnan Cumhurbaşkanı ile telefonda görüşerek, yardım önerisini ilettiğini hatırlatan Şentop, Lübnan’dan gelecek yönlendirmeye göre yardımların planlanıp, kısa süre içinde ulaştırılabileceğini belirtti. Berri de aramasından dolayı Şentop’a teşekkür ederken, “Böyle zor zamanlarda dostluklar, kardeşlikler belli olur” diyerek teşekkür etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X