TBMM Başkanı’ndan Meclis’teki yumruklu kavgayla ilgili açıklama

TBMM Başkanı Şentop Meclis’teki yumruklu kavgayla ilgili “Türkiye Cumhuriyeti’ni ve Türk milletinin birliğini temsil eden seçilmiş Cumhurbaşkanı’na karşı basit, alelade hakaretlerin Meclis çatısı altında yeri yoktur. Bu bakımdan bu ifadelerle basın toplantısı yapan zatı kınıyorum. Bu, bir milletvekiline, siyasetçiye, sorumlu bir vatandaşa yakışmayacak bir tavırdır” dedi.

TBMM Başkanı’ndan Meclis’teki yumruklu kavgayla ilgili açıklama

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Mecliste gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Şentop, Meclis’teki yumruklu kavgaya ilişkin, “Türkiye Cumhuriyeti’ni ve Türk milletinin birliğini temsil eden seçilmiş Cumhurbaşkanı’na karşı basit, alelade hakaretlerin Meclis çatısı altında yeri yoktur. Bu bakımdan bu ifadelerle basın toplantısı yapan zatı kınıyorum. Bu, bir milletvekiline, siyasetçiye, sorumlu bir vatandaşa yakışmayacak bir tavırdır.” dedi.

Şentop, “Herkes aynı fikirde olmak zorunda değil, görüşlerini herkes ifade edebilir ama bunu hakaretlerle ortaya koymak parlamentoya da siyasetçilerimize de yakışmıyor. Milletimiz de bundan rahatsızdır.” ifadesinde bulundu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X