TBMM’den Yıldırım’a takdir

Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’nü kuran Bursa’daki ilk ilçe belediyesi olan Yıldırım Belediyesi’nin çalışmaları meyvelerini veriyor.

TBMM’den Yıldırım’a takdir

Yıldırım Belediyesi büynesinde bir klinik psikolog, bir psikolog, bir aile danışmanı ve iki sosyologdan oluşan kadrosuyla hizmet veren Psikolojik Danışmanlık ve Eğitim Merkezi, ailenin korunmasına yönelik faaliyetleri ile adını ülke genelinde duyurmaya başladı. 

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde ‘Aile bütünlüğünü olumsuz etkileyen unsurlar ile boşanmaların araştırılması ve aile kurumunun güçlendirilmesi için alınması gereken önlemlerin belirlenmesi’ amacıyla kurulan Meclis Araştırma Komisyonu’nun Bursa’daki incelemeleri sırasında çalışmaları ile dikkat çeken Psikolojik Danışmanlık ve Eğitim Merkezi’nin klinik psikoloğu Cihad Kaya, TBMM’de komisyon üyelerine yürütülen çalışmalar hakkında sunum yaptı.

 

Türk toplumunun en güçlü yanının aile yapısı olduğunu vurgulayan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali “Sağlıklı bireyler, sağlıklı ve mutlu aileleri, sağlıklı aileler ise huzurlu ve güçlü bir toplumu meydana getirir. Bunların birisinde yaşanacak bir aksaklık toplumu da olumsuz etkileyecektir” dedi. Başkan Edebali “Aile içi iletişime katkı sağlayarak aile içerisinde yaşanabilecek sorunların çözümüne katkı koymak adına Psikolojik Danışmanlık ve Eğitim Merkezi’ni hizmete açtık. Merkezimiz önemli bir açığı kapatarak, daha güzel Yıldırım ve daha mutlu Yıldırımlılar hedefimize büyük katkı sağlıyor. Çalışmalarımızın TBMM tarafından takdir edilmesi ve arkadaşlarımızın Ankara’ya davet edilmesi de kısa süre içerisinde yürüttüğümüz çalışmalardan sonuç aldığının göstergesidir” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X