TDP’den Mavi Kartaneleri Projesi

Erzurum İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından yürütülmekte olan “Mavi Kartaneleri Projesi, kapsamında öğrencilere yö…

TDP’den Mavi Kartaneleri Projesi

Erzurum İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından yürütülmekte olan “Mavi Kartaneleri Projesi, kapsamında öğrencilere yönelik tarihi geziler düzenleniyor. Mavi Kartaneleri Projesi’nin Erzurum TDP Şube Müdürlüğü tarafından hazırlanan üçüncü ÇOGEP projesi olduğu belirtilirken projenin ilk etabında 18 okul belirlenerek çalışmalara başlanıldı. Sosyo-ekonomik bakımdan düşük olan yerleşim bölgelerinde yer alan okullara öncelik verilen proje kapsamında öğrencilerin seçimi, proje takviminin hazırlanması ve proje aktivitelerinin belirlenmesi amacıyla okul yöneticileri ve rehber öğretmenler ile düzenlen toplantılar sonucunda süreç şekillendirildi. Mavi Kartaneleri projesinin faaliyetlerinden birisinin de Tarih ve Kültür Gezileri olduğunu belirten proje yöneticileri, “Daha önce 8 ilçe ve 200 öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilen bu gezilere Aşkale ilçesinden gelen 50 öğrencinin ve Uzundere ilçemizden gelen 24 öğrencinin, Tortum İlçemizden gelen 25 öğrencinin Pasinler İlçemizden gelecek 25 öğrencinin katılımıyla Arkeoloji Müzesi önünde toplanarak proje gezisi gerçekleştirildi. Gezi kapsamında Arkeoloji Müzesi, Atatürk Evi, Yakutiye Medresesi, Ulu Camii, Erzurum Kalesi ve Palerium Avm’de Yemek ve 9DSinema ile sona erdi” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X