TEBEV Güven Ve Mutluluk Veriyor

Tepebaşı Belediyesi Evde Bakım Hizmetleri (TEBEV), maddi kaynağı bulunmayan ve geçen yıl sonu itibarı ile sayıları 555’i bulan ihtiyaç sahibi vatandaşlara destek vermeye devam ediyor.

TEBEV Güven Ve Mutluluk Veriyor

Tepebaşı Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren TEBEV, hiçbir maddi geliri bulunmayan ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardımları ile Tepebaşı’nda iyi işler çıkarıyor. Çeşitli ev eşyalarından, vatandaşların yaşadığı ortamın fiziki yapısının iyileştirilmesine, hastaneye ulaşımdan temizliğe kadar birçok konunda yardım eden TEBEV, ince eleyip sık dokuyarak, gerçek ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaşıyor. Öte yandan TEBEV kontrolünde olan bazı deneyimli vatandaşlar, istekleri doğrultusunda, Tepebaşı Belediyesi Yaşam Köyü ve Alzheimer Merkezi’nde bulunan Sağlıklı Yaşlanma Birimi’nde yerleştiriliyorlar. Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, battaniyeden hastalar için üretilmiş özel yataklara, yürümeye yardımcı olan araçlardan mutfak araç gereçlerine kadar birçok başlıkta yardımcı olan TEBEV’in amacı ve hizmetlerini anlattı. Ataç, “Her yerde dile getiriyorum. Ben önce hekimim, sonra belediye başkanıyım. Dolayısıyla vatandaşlarıma önce hekim gözüyle bakarım. Tepebaşı Belediyesi, birçok konuda olduğu gibi sağlık konusunda da Eskişehir’de ve Türkiye’de ilkleri gerçekleştiriyor. Birçok belediye çalışmalarımızı takip ederek bizi örnek alıyor. TEBEV, herhangi bir maddi geliri olmayan vatandaşlarımıza belediyenin imkânları dâhilinde her türlü yardımı sağlıyor. Evleri düzenleniyor, çatısı akıyorsa onarılıyor, kapısı kırıksa yapılıyor, boyanıyor badana ediliyor, üstelik rutin bir şekilde temizlikleri yapılıyor. Belirli günlerde şehir dışında geziye gidiyorlar. TEBEV, gerekli durumlarda belediyemizin diğer birimleri ile ortak çalışarak bu hizmetleri sağlıyor. 2015 yıl sonu itibariyle TEBEV’in kontrolünde olan toplam 555 vatandaşımız var. İnsanların Tepebaşı Belediyesi’ne olan güveni bizleri mutlu ediyor” diye belirtti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X