Tecimen: Bursa’nın temsil yetersizliğini bitireceğiz

AK Parti’den milletvekili aday adayı olmak için istifa eden isimler arasında yer alan Basın İlan Kurumu İl Müdürü Mehmet Habil Tecimen, iddialı konuşarak, “Bursa’nın temsil yetersizliğini bitireceğiz” dedi.

Tecimen: Bursa’nın temsil yetersizliğini bitireceğiz

Gazeteci, ekonomist ve dış politika uzmanı olan Tecimen, Atatürk Üniversitesi Fransız Dili ve Edebiyatı bölümünü bitirdi. 

ABD’de, University of  Metropolitan’da, International Economy alanında master derecesi aldı. Florida USF’de liderlik kurslarına katıldı. Amerika Birleşik Devletleri’nde altı yıl yaşadı. Milli Gazete’de 1995 yılında başlayan gazetecilik hayatını Yeni Şafak gazetesinde diplomasi muhabirliği ve değişik gazetelerde Dış Haberler Müdürlüğü görevleriyle sürdürdü. Anadolu Research strateji grubunu kurarak Türkiye’nin dış politika sorunlarına entelektüel katkılar sağladı. Yayınlanmış birçok eseri bulunan Tecimen’in en son kitabı üç cilt olarak planlandı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X