‘Tecrübemi ülkeme hizmet için kullanmak istiyorum’

AK Parti Bursa milletvekili aday adayı Gıyasettin Bingöl, eğitim ve Türkiye’nin özgürleşip, demokratikleşmesi konusunda ciddi bir bilgi birikimine sahip olduğunu belirterek, “Bu bilgi birikimi ve tecrübemi ömrümün geri kalan döneminde ülkeme hizmet için k

‘Tecrübemi ülkeme hizmet için kullanmak istiyorum’

Sınav Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı olan Bingöl, 10-15  yıldır siyasetin içinde olduğunu, bu süreçte siyasi alemi de çok iyi anlayıp tanıdığını söyledi.

ÇÖZÜM SÜRECİ, EĞİTİM VE ANAYASA

Bingöl, şöyle devam etti:

“Ak Parti teşkilatının içinden geliyorum. Parti kurucularından birisiyim. Benim niyetim para, pul, mevkii değil. Eğer imkan verilirse bu bilgilerimi, becerilerimi, projelerimi ülkem için, eğitim için ve gençlerimiz için kullanmak istiyorum. Bir de olmazsa olmazım 12 Eylül sürecinde bende çok yargılandım. 12 Eylül anasayasını çöpe atmak istiyoruz. Çok demokratik, evrensel, herkesi kapsayacak, zulümden uzak, adalete yakın bir anayasa için çalışacağım. Çözüm süreci, eğitim ve anayasa meseleleri benim ağırlık verdiğim konulardır.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X