Tedavi Gören Çocuklar Tiyatro İle Güldü

Menemen Devlet Hastanesi’nde, Karşı Sanat Merkezi oyuncuları “Dört Köşe Tiyatro” adlı oyunlarını tedavi gören çocuklar için sahnelediler. Hayırsev…

Tedavi Gören Çocuklar Tiyatro İle Güldü

Menemen Devlet Hastanesi’nde, Karşı Sanat Merkezi oyuncuları “Dört Köşe Tiyatro” adlı oyunlarını tedavi gören çocuklar için sahnelediler. Hayırsever Nuray Sönmez’in öncülük ettiği organizasyonda, “Dört Köşe Tiyatro” adlı oyun ile çocuklar hem eğlendi hem de eğitildi. Menemen Devlet Hastanesi Yöneticisi Op. Dr. Nusret Ayaz, “Hastanemizde yatan çocuk hastaların sıkıntılarını unutturmak, eğlenceli zaman geçirmelerini sağlamak amacıyla düzenlenen etkinlikte, tiyatro gurubu tarafından eğitici, öğretici ve eğlendirici bir oyun sahnelendi. Tiyatro oyununu sahneleyen Karşı Sanat Merkezi oyuncularına, hayırsever Nuray Sönmez ile organizasyonda emeği geçen Çocuk Gelişim Uzmanı Demet Gümüş Sevindik ve Kalite Birimi’ne teşekkür ederim” dedi. Çocuk hastalar ile anne babalarının da büyük ilgi gösterdiği tiyatro oyunundan memnun kalan veliler, gösteriden duydukları memnuniyeti dile getirerek, “Hastanede zaman zaman bu tür etkinliklerin yer alması çocuklarımızın moral bulmasında faydalı oluyor. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” diye konuştular.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X