TED’de final coşkusu

Genç Kızlar Voleybol Türkiye Şampiyonası Yarıfinal Grubu’nda rakip tanımayan Bursa ekibi, adını Final Grubu’na yazdırmayı başardı.

TED’de final coşkusu

Voleybolda Okullararası Genç Kızlar Türkiye Şampiyonası Yarıfinal Grubu’nda fırtına gibi esen TED Bursa Koleji, adını final grubuna yazdırmanın mutluluğunu yaşıyor. Mardin’de gerçekleştirilen yarıfinal grubunda başarılı maçlar çıkaran Bursa ekibi, yine Mardin’de yapılacak Türkiye Şampiyonası finallerinde mücadele edecek.

SARIOĞLU TEBRİK ETTİ

8-22 Ocak tarihleri arasında yapılan maçlarda rakiplerini bir bir geçen TED Bursa Koleji, son 16 takım arasına adını yazdırırken, elde edilen başarı okulda da sevinç yarattı. Sporcuları ve antrenörleri kutlayan TED Bursa Koleji Lise Müdürü Sami Sarıoğlu, “Öğrencilerimizin başarısı bizi mutlu etti. Bizi daha da gururlandıracaklarına inanıyorum. Tüm öğrencilerimizin spor hayatlarındaki başarılarının devam etmesini diliyorum” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X