Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

TED’in gururu Ekşioğlu

İstanbul’da gerçekleştirilen Türkiye Yüzme Şampiyonası’nda TED Bursa Koleji öğrencisi Yiğit Ekşioğlu elde ettiği birinciliklerle yüzleri güldürdü.

İstanbul'da gerçekleştirilen Türkiye Yüzme Şampiyonası'nda TED Bursa Koleji öğrencisi Yiğit

İstanbul Tozkoparan Yüzme Havuzu’nda yapılan şampiyonada 2 birincilik alan Ekşioğlu, okulun gurur kaynağı oldu.

Şampiyonada 50 metre serbest ve 50 metre karışıkta rakip tanımayan Yiğit Ekşioğlu, başarılarına bir yenisini daha eklemiş oldu.

Ekşioğlu, 50 metre serbestte 0.26.19’luk derecesiyle Türkiye şampiyonu olurken, 50 metre kelebekte de 0.28.69’luk derecesiyle kürsünün en üst basamağında yer almayı başardı.

Başarılı öğrencinin elde ettiği dereceler okulda da sevinçle karşılanırken, öğrencilerini kutlayan TED Bursa Koleji yönetici ve öğretmenleri, Yiğit Ekşioğlu’nun başarılarının devamını diledi.