TEGV Gönüllüleri engellileri unutmadı

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) Bursa Öğrenim Birimi, ‘Farkındalık Haftası’ Projesi’yle bu kez engelli öğrenciler için çalışma yaptı. Gemlik’teki Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’ne giden TEGV gönüllüleri, kurumdaki öğrencilerle bir dizi eğle

TEGV Gönüllüleri engellileri unutmadı

Proje hakkında bilgi veren TEGV Bursa Öğrenim Birimi Sorumlusu Elif Nur Akınet, gün boyu süren etkinlik ile birimdeki gönüllülerin öğrencilerle birlikte keyifli bir gün geçirdiğini söyledi. Akınet, Bursa Öğrenim Birimi olarak yıl içinde yaptıkları bir dizi etkinliğe ilave olarak bu kez de engelli öğrenciler için proje hazırladıklarını belirterek,  “Gönüllülerimiz, öğrencilerle birlikte bahçedeki duvara resim çizdiler. Ebru çalışmaları,  taş ve yüz boyama gibi etkinliklerle çocukların güzel zaman geçirip, güven duygularının geliştirilmesine destek olmaya çalıştık. Onların mutluluğu bizim de mutluluğumuz oldu” dedi.

Akınet, TEGV’nin Milli Eğitim Bakanlığı tarafından onaylanan özgün eğitim programlarını, ülke genelinde kurduğu Eğitim Parkları, Öğrenim Birimleri, Ateşböceği Gezici Öğrenim Birimleri ve Sosyal Etkinliklere Destek Protokolü kapsamında hayata geçirdiğine de vurgu yaparak, “Bağışçı kurumlarımız ve gönüllerimizle Bursa’da etkili çalışmalar yapmaya devam edeceğiz. Ülkemizin geleceğine yatırım yapmak isteyen herkesi TEGV’de gönüllü olamaya ve çalışmalarımıza destek vermeye davet ediyoruz” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X