TEGV’den ‘Araştırma Atölyesi’ Programı

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) Van Feyyaz Tokar Eğitim Parkı, öğrencilere yönelik ‘Araştırma Atölyesi’ programını hayata geçirdi.

TEGV’den ‘Araştırma Atölyesi’ Programı

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) Van Feyyaz Tokar Eğitim Parkı, öğrencilere yönelik ‘Araştırma Atölyesi’ programını hayata geçirdi. TEGV Van Feyyaz Tokar Eğitim Parkı’ndan yapılan açıklamada, okul destek çalışmaları kapsamında ‘Araştırma Atölyesi’ programının hayata geçirildiği belirtildi. Açıklamada, “Okullardaki sosyal etkinliklere destek saatlerinde uygulanan Araştırma Atölyesi Eğitim Programı’nda; Kavuncu Ali Çavuş, Bostaniçi ve Güzelsu ilkokulunda 4 ve 5. sınıf çocuklarımızın sosyal araştırma aşamaları üzerinde ekipler halinde çalışmaları ve sonucunda toplumsal sorumluluk projeleri geliştirmeleri esas alınıyor. Programda, çocukların 12 hafta boyunca kendi belirledikleri çevre, sağlık gibi toplumsal konular üzerinde sosyal sorumluluk projeleri geliştirmeleri ve projelerin sonucunda bilgilendirme afişleri, el ilanları, tiyatro oyunları gibi somut ürünler ortaya koyarak okullarında bu konularla ilgili farkındalık oluşturmaya yönelik çalışmalar yapmaları amaçlanıyor” denildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X