‘Tehditlere karşı her türlü güvenlik tedbirini alırız’

Başbakan Davutoğlu, “Tehditler devam ettikçe, seçime kadar da seçim esnasında da seçim sonrasında da her türlü güvenlik tedbirini alırız, tehdit ve baskılara boyun eğmeyiz” dedi.

‘Tehditlere karşı her türlü güvenlik tedbirini alırız’

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisince Kırıkkale’de düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada, milletvekili genel seçimine bir hafta kaldığını, tüm seçmenlerin barış içinde sandığa gideceğini söyledi.

Milletvekili genel seçiminin, Türkiye’nin kader seçimi olduğunu vurgulayan Davutoğlu, şöyle konuştu:

“Seçime bir hafta kaldı. Herkes barış içinde seçime gidecek. Herkes ve bütün Kırıkkale’ye, Türkiye’ye sesleniyorum, bu bir hafta içinde mutlaka herkes özel planlamasını yapsın, sandıklara herkes gitsin. Çünkü bu Türkiye’nin kader seçimidir. Bu kadere ağırlığınızı, mührünüzü vurmanız lazım. Ama biz devlet olarak da Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti olarak da bu tehditler devam ettikçe, seçime kadar da seçim esnasında da seçim sonrasında da her türlü güvenlik tedbirini alırız, tehdit ve baskılara boyun eğmeyiz.”

“AK Parti yürüyüşe devam edecek”

Başbakan Davutoğlu, seçim öncesi AK Parti’nin önünü kesmeye yönelik çeşitli adımlar atılmak istendiğini belirterek, “Doğan medya, Gülen medya, ulusalcı medya bir araya gelmişler. Hepsi diyor ki ‘HDP’ye destek verin’. Neden? Çünkü, anamuhalefet partisinden ümitleri yok. MHP’den ümitleri yok. Bütün ümitleri HDP barajı geçerse AK Parti’nin önü kesilir mi? Bunlar kime ümit bağlarsa bağlasın, AK Parti yürüyüşe devam edecek” dedi.

“Türkiye kendi içine kapansın istiyorlar”

Davutoğlu, Türkiye’nin, Filistinli ve Suriyeli mazlumlara sahip çıktığı için cezalandırılmak istendiğini bildirdi.

Türkiye’nin, içine kapanmasının istendiğine dikkati çeken Davutoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Eğer Allah’ın huzuruna giderken elimizde iki şey olacaksa, birisi Filistin’e sahip çıkmamız, diğeri de Suriyeli mazlumlara sahip çıkmamızdır. İşte bunun için bizi cezalandırmak istiyorlar. Çünkü birileri Filistin’e sahip çıkan Türkiye istemiyor. Birileri, uluslararası çeteler Suriye’ye, Mısır’a sahip çıkan bir Türkiye istemiyor. İstiyorlar ki Türkiye kendi içine kapansın ve kendi dertleriyle uğraşsın. Biz buna izin verir miyiz?”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X