‘Tehditlerle oy avcılığı yapılıyor’

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Bursa’da düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

‘Tehditlerle oy avcılığı yapılıyor’

BBP lideri Mustafa Destici, 13 yıllık AK Parti iktidarında ülkenin hiçbir probleminin çözülemediğini dile getirerek, “Bu seçim onun için milletimiz için bir haysiyet seçimidir, milletimiz için safını belirleme seçimidir. Eğer mevcut iktidar ve Meclis’tekiler tercih edilirse açıkça söylüyorum; farklı bir şey beklemesin, aynı yoldan giderseniz aynı yere varırsınız. Aynı partiyi iktidar yaparsanız bundan daha iyisini bulamazsınız, bu günleri da ararsınız” diye konuştu.

Destici, seçime on gün kala bazı yöntemlerle oylarının çalındığını belirterek, “Son dönemde siyasi ahlaka, edebe, nezakete sığmayan davranışlarla partimizde daha önce görev yapmış birtakım kişiler, ya çeşitli vaatlerle kandırılarak ya çocuğunun işinden kendi aşından dolayı tehdit edilerek iktidar partisine geçirilmeye çalışılmakta ve bununla birlikte bir oy avcılığı yapma gayreti içindeler” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X