Tek çare grev

Dizi setlerindeki insanüstü gayrete bir kez daha dikkat çeken oyuncu Özge Özpirinçci, tüm meslektaşlarını radikal bir karar almaya davet etti.

Tek çare grev
Altın Portakal’da düzenlenen panele katılan Özge Özpirinçci’nin gündeminde dizi setlerindeki ağır çalışma koşulları vardı.
 
‘Melekler Korusun’ setinde günde 18 saat çalıştıklarını hatırlatan oyuncu, setlerde artık ölümlerin yaşanmaya başladığını anlattı. Özpirinçci, ‘İnsan canının ne kadar değerli olduğunun nasıl anlaşılması gerekiyor. Hep beraber bir greve gidilir, sektör durur ve ‘Biz bir şeyleri yanlış yapıyoruz’ denilebilir’ dedi.
 
AMERİKA’YA SENARYO SATTIK
 
Türk dizilerinin son dönemde yurtdışında yakaladığı başarının da konuşulduğu panelde Özge Özpirinçci, Amerika’ya senaryo olarak satılan tek dizinin ‘Son’ olduğunu söyledi.
 
Özpirinçci, ‘Ortadoğu büyük bir pazar ama, bir senaryonun Amerika’ya satılması başarı. 25 bölümlük paket bir diziydi. Berkin Oya 25 bölümü yazdı, Ay Yapım’da kasada saklandı. O dönem Altan’la beraberdim, oradan biliyorum’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X