Kritik maça saatler kaldı… İşte Bursaspor’un muhtemel 11’i

Yeniden Süper Lig’i hedefleyen Bursaspor, bugün eski teknik direktörü Yalçın Koşukavak’ın çalıştırdığı Altay’ı konuk edecek. Büyükşehir Belediye Stadı’nda saat 19.00’da başlayacak maçı Burak Şeker yönetecek.

Kritik maça saatler kaldı… İşte Bursaspor’un muhtemel 11’i

TFF 1. Lig’de aldığı başarılı sonuçların ardından zirve iddiasını güçlendiren ancak, geçtiğimiz hafta deplasmanda Büyükşehir Belediye Erzurumspor’a yenilerek zorlu yarışta yara alan Bursaspor, bugün sahasında eski Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak’ın çalıştırdığı Altay’ı konuk edecek. Play-off iddiasını sürdürmek isteyen rakibi karşısında galibiyet arayacak yeşil beyazlıların en büyük kozu yine taraftarı olacak. Büyükşehir Belediye Stadı’nda saat 19.00’da başlayacak karşılaşmayı Antalya bölgesi hakemi Burak Şeker yönetecek. Şeker’in yardımcılıklarını ise Emrah Ünal ve Ali Can Alp yapacak.

İKİNCİLİK ŞANSI KAÇMASIN

Bugünkü karşılaşma Bursaspor için büyük önem taşıyor. Yeşil beyazlılar, zorlu randevuda taraftar desteğiyle galibiyete ulaşmayı hedefliyor. Dün BB Erzurum’un Altınordu’ya yenilmesiyle yine bir fırsat yakalayan Timsah, İzmir ekibini geçerek hem ilkyarının rövanşını almak hem de 2. sıraya yükselme şansını kullanmak istiyor. Bursaspor’da bugünkü kritik randevu öncesinde kart cezalıları Özer Hurmacı ve Tayfur Bingöl ile birlikte sakatlığı süren Burak Kapacak forma giyemeyecek. Altay’da ise sakatlığı bulunan Gençer Cansev ve sarı kart cezalısı Erhan Kartal, Bursa’da kadroda yer alamayacak.

STAT: Büyükşehir Belediye

HAKEMLER: Burak Şeker, Emrah Ünal, Ali Can Alp

YAYIN: 19.00/beINMAX1

BİLETLER: GOLDSİT 1963 250, VIP 1. Balkon 120, VIP 1.Balkon (203, 228, 229. bloklar) 95, batı alt 95, batı alt (103, 129. bloklar) 75, doğu alt 35, doğu üst 25, güney kale arkası (TEKSAS) 15, TOFAŞ 15, misafir tribün 19,50 TL.

EKSİKLER: Özer Hurmacı, Tayfur Bingöl, Burak Kapacak

EKSİKLER: Gençer Cansev, Erhan Kartal

BURSASPOR

25 Çağlar Şahin Akbaba
4 Cüneyt Köz
27 Sedat Dursun
88 Anıl Karaer
39 Kerem Can Akyüz
12 Shehu
36 Burak Altıparmak
99 Abdou Razack Traore
26 Serdar Özkan
9 Kubilay Kanatsızkuş
11 Yevgen Seleznov

TEKNİK DİREKTÖR: İbrahim ÜZÜLMEZ

ALTAY

35 Cihan Topaloğlu
42 Abdülkerim Bardakçı
88 Özgür Özkaya
34 Abdulhamit Yıldız
21 Ibrahim Adamu
10 Andreas Tatos
14 Yılmaz Özeren
16 Andon Putsila
7 Leandro Kappel
19 Marco Paixao
12 Turgut Doğan Şahin

TEKNİK DİREKTÖR: Yalçın KOŞUKAVAK

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X