‘Tek derdim kalıcı olmak’

Önceki akşam Bursa’da sahne alan Mustafa Ceceli, konser öncesi yaptığı açıklamada müzikal hedefinin kalıcı şarkılar yapmak olduğunu söyledi.

‘Tek derdim kalıcı olmak’

BURSA İKİNCİ EVİM

Uzun bir aradan sonra önceki akşam Bursalı hayranlarını selamlayan Mustafa Ceceli, konser öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bursa’nın artık ikinci adresi haline geldiğini belirten Ceceli, ‘Her geldiğimde Emir Sultan kucaklıyor bizi…’ dedi. Ünlü olduğu ilk günden bu yana çizgisini hiç bozmayan Ceceli, ‘Bundan 5 yıl önce ilk albümümü yaptığımdan bu yana tek derdim kalıcı olabilmek’ dedi. 

SEZEN MÜZİĞİ BIRAKMAZ

Müzikteki hocası olarak nitelediği Sezen Aksu’nun sahnelere veda etmesini de değerlendiren Mustafa Ceceli, Minik Serçe’nin sanattan kopamayacğını söyledi. Sezen Aksu’nun müziği bırakmadığı yalnızca sahne çalışmalarına ara verdiğini hatırlatan Ceceli, ‘O müzikle beraber yaşayıp, nefes alan bir insan. Müzikal üretimi devam ediyor. Hatta benim yeni albümümde 2 yeni şarkısı var. Ama elbette aldığı kararlara saygı duymak gerek’ dedi. 

Mustafa Ceceli, arkadaşımız Fırat Toraman’la görüştü. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X