Tek düşüncemiz kazanmak

Bursaspor’un geleceği gençler Altınordu karşısında alınan galibiyet nedeniyle mutlu olduklarını belirtirken, Emirhan Aydoğan, “Bu armanın altında kazanmaktan başka düşüncemiz yok” dedi.

Tek düşüncemiz kazanmak

İzmir’de Altınordu’yu 2 golle geçerek bu sezon 2. maçında galibiyetle tanışan Bursaspor’da genç oyuncuların performansı gelecek için umutlandırdı. Yeşil beyazlı futbolcular galibiyete ulaştıkları için mutlu olduklarını ifade ettiler. İzmir ekibini Emirhan Aydoğan ve Ali Akman’ın golleriyle geçen Timsah’ta gençler iyi oynayıp kazandıklarını söylediler. Bu sezon ligdeki ikinci maçında da rakip fileleri havalandırmayı başaran Ali Akman, “Altınordu ligin iyi takımlarından, kompike bir takım. İyi mücadele ortaya koydular. Zor olacağını tahmin ediyorduk. Ancak, golleri bulunca rahatladık. Tüm takım arkadaşlarımın eline ayağına sağlık” ifadelerini kullandı.

MAÇ MAÇ HAZIRLANIYORUZ

Altınordu karşısında galibiyet kapısını aralayan Emirhan Aydoğan da her geçen hafta daha iyi olacaklarını söyledi. “Bu armanın altında kazanmaktan başka düşüncemiz yok” diyen genç futbolcu, “Maç maç kendimizi iyi hazırlıyoruz. Bundan sonraki maçlarda oyunumuzun üstüne katacağımızı düşünüyorum. Ben de bana gelen fırsatları değerlendirmeye çalışıyorum. Golüm için mutluyum ama önemli olan kazanmaktı” diye konuştu.

VEFA: ELLERİM TİTREDİ

Bursaspor A takımıyla ilk resmi maçına çıkan Vefa Temel de oldukça heyecanlı olduğunu söyledi. Karşılaşmanın ikinci yarısında oyuna dahil olan 18 yaşındaki futbolcu, “Çok mutluyum. Bursaspor’da ilk maçımdı. Herkese böyle bir duygu nasip olmaz. Altınordu iyi bir takım. Biz de iyi oyunla güzel bir galibiyet aldık. Bursaspor’da oynamak gurur verici. İlk başta stresliydim elim ayağım titredi. Kazandığımız için mutluyum” dedi.

ÖZER: YÜREĞİNİZE SAĞLIK

Bu arada Altınordu galibiyetini sosyal medya hesaplarından değerlendiren Kaptan Özer Hurmacı, “Herkesin ayağına yüreğine sağlık.” paylaşımı yaparken, Çağatay Yılmaz, “Tüm güzel dilekler için teşekkür ederim. Yılmadan görev verildiği her an takımımızın kazanması için elimden gelenin en iyisini yapacağım”, İsmail Çokçalış ise, “Güzel galibiyet. herkesin ayağına sağlık +3.” diye görüş belirtti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X