Tek hedef 3 puan

Balazs Dzsudzsak’lı, Miroslav Stoch’lu Timsah saha ve seyirci önünde galibiyetten başka bir şey düşünmüyor. Atatürk Stadı’ndaki zorlu randevu 19.30’da başlayacak.

Tek hedef 3 puan

Spor Toto Süper Lig’in ilk haftasında deplasmanda Trabzonspor’a tek golle boyun eğen Bursaspor, bugün Gaziantepspor’u ağırlıyor. Atatürk Stadı’nda 19.30’da başlayacak olan karşılaşmayı Özgün Yankaya yönetecek. 

Yankaya’nın yardımcılıklarını Alpaslan Dedeş, Cemal Bingül, Yaşar Kemal Uğurlu ve Bayram Başkan yapacak. Müsabakanın 4.hakemi ise İsmail Şencan. Ertuğrul Sağlam’ın öğrencileri kendi saha ve seyirci önünde 3 puandan başka bir şey düşünmüyor. 

MACAR YILDIZ SAHNEDE

Zorlu randevu öncesi yeşil beyazlılar’da sakat olan Tomas Necid forma giymeyecek. Yeni transferlerden Balazs Dzsudzsak’ın 11’de sahaya çıkması beklenirken, dün yeşil beyazlı renklere katılan ve lisansı çıkan Miroslav Stoch ile ilgili kararı Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam verecek. Forvette tıpkı Trabzonspor randevusunda olduğu gibi yine Sercan Yıldırım’ın şans bulması bekleniyor. 

 

BURSASPOR

17 Mert Günok

22 Erdem Özgenç

4 Serdar Aziz

66 Tomas Sivok

23 Aziz Eraltay

6 Şamil Çinaz

14 Cristobal Jorquera

89 Miroslav Stoch

10 Filipe Josue

7 Balasz Dzsudzsak

99 Sercan Yıldırım

GAZİANTEPSPOR

1 Karcemarskas

26 Barış Yardımcı

15 Gbenga Arokoyo

4 Ognjen Vranjes

50 Fernando Marçal

17 Orkan Çınar

11 John Chibuike

22 Lucimar Lima (Abuda)

9 Demba Camara

12 Daniel Larsson

10 Muhammet Demir

 

STAT: Atatürk

HAKEMLER: Özgür Yankaya, Alpaslan Dedeş, Cemal Bingül

BİLET FİYATLARI: VIP A-B 200, KAPALI A-B-C, VIP C: 100, Marator: 40, Kapalı Kale Arkası 20, Açık Kale Arkası ve Misafir Tribün: 10 TL

SAKAT: Tomas Necid (Bursaspor), Muhammed İldiz, Putsila (Gaziantep)

CEZALI: Elyasa (Gaziantep

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X