‘Tek hedef kupayı alıp Avrupa’ya gitmek’

Hamza Hoca, Ziraat Türkiye Kupası’nı almak istediklerini belirterek, ‘Yeni stadımıza Avrupa Takımlarını getirerek hem stadı hem taraftarı tanıtmak istiyoruz’ diye konuştu.

‘Tek hedef kupayı alıp Avrupa’ya gitmek’

Bursaspor Teknik Direktörü Hammaz Hamzaoğlu, tek hedeflerinin kupayı alıp Avrupa’ya gitmek olduğunu söyledi. Ziraat Türkiye Kupası’nın Avrupa’ya açılmanın en kısa yolu olduğunu ifade eden Hamza Hoca, ‘Bu yolda giderken de güzel rakiplerle oynuyorsunuz. Sürprizler oluyor. İstikrarlı ve kararlı bir şekilde devam etmek lazım. Bu kupayı alıp yeni stadımıza Avrupa takımlarını getirerek hem stadı hem taraftarı tanıtmak istiyoruz. Hedefimiz bu’ diye konuştu. 

Renk kattılar

Takım içerisinde rotasyon yapmalarına karşın görev alan oyuncuların iyi performans gösterdiğini vurgulayan Hamzaoğlu, ‘Bazı oyuncuları kazandık. Gençlerin bundan sonraki maçlarda bize ne verebileceklerini gördük. Amedspor ile tek maç oynayacağız. Tepecik, Sivas Belediye, Bucaspor ve Amedspor gibi takımlar kupaya renk kattılar. Tesadüfen gelmediler. İyi oynadılar. Bizim hedefimiz ilk etapta çeyrek final sonrasında finalde kupayı almak’ dedi. 

1-2 transfer yapabiliriz

Transferin bitmesine 2 gün kaldığını ve takıma takviye yapabileceklerini de anlatan Hamza Hamzaoğlu, ‘Gönderdiğimiz arkadaşlar oldu. Kadroya Batalla’yı kattık. İyi durumda ama lisans işlemleri yetişmedi. Önümüzdeki maçlarda değerlendireceğiz. Takımdan 1-2 arkadaş gidebilir 1-2 kişi gelebilir. Genç arkadaşları değerlendirebiliriz. İnegölspor ve Yeşil Bursa’yı desteklememiz lazım. Serdar Aziz’e ne biz göndermek istiyoruz ne de o gitmek istiyor. Biz hem takımı hem oyuncuların kariyerini düşünüyoruz. Tercihimiz yurt dışında oynaması’ ifadelerini kullandı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X