Tek hedefim Victoria’s Secret

Miss Model Of Turkey 2014 birincisi Bursalı Ceren Ekşi, en büyük hayalinin bünyesinde dünyaca ünlü topmodelleri barındıran Victoria’s Secret kadrosuna katılmak olduğunu belirtti.

Tek hedefim Victoria’s Secret

Rıdvan Demir

Katıldığı Miss Model Of Turkey 2014 yarışmasında birinci olarak dikkatleri üzerine çeken 17 yaşındaki Ceren Ekşi, Olay Çekirge’ye konuştu. Kariyer planları ve hayallerine dair açıklamalarda bulunan Ekşi, mesleğine uluslararası arenada devam etmek istediğini söyledi. Ceren, ‘Benim en büyük hayalim Victoria’s Secret’ın ilk Türk meleği olmak. Zor olduğunun farkındayım ama bu hedefe ulaşmak için canla başla çalışacağım. Türkiye’de mankenlik bitti. Bu yüzden de yurtdışına açılacağım’ dedi. 

OYUNCULUK EĞİTİMİ ALACAĞIM

Yarışmada birinci seçildikten sonra oyunculuk teklifleri aldığını da sözlerine ekleyen Ceren Ekşi, bu konuda şansının bir türlü gülmediğini anlattı. ‘Asla Vazgeçmem’ ve ‘Kösem Sultan’ dizileri için yapım şirketleriyle görüşmeler yaptığını ancak yaşı küçük olduğu için projelerin onaylanmadığını belirten Ceren Ekşi, ‘Oyunculuk yapma niyetim tabiiki var. Ancak bu konuda acelem yok. Önce sıkı bir eğitim alacağım sonra da teklifleri değerlendireceğim’ diye konuştu.

MAKYAJA İHTİYACIM YOK

Olay Çekirge için makyajsız bir şekilde objektif karşısına geçen Ekşi, ‘Güzelliğime her zaman güveniyorum. Makyaja ihtiyacım yok’ diye iddialı konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X