‘Tek oyun önemini bilerek çalışacağız’

AK Parti Osmangazi İlçe Başkanlığı, mahalle başkanlarına yönelik olarak sandık bazlı mahalle başkanları toplantısı gerçekleştirdi.

‘Tek oyun önemini bilerek çalışacağız’

Toplantıya mahalle başkanlarının yanı sıra AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, Milletvekili İsmet Su, İl Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Abdullah Duman, il ve ilçe yöneticileri katıldı. AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz’ın açılış konuşmasının ardından söz alan İl Başkanı Cemalettin Torun, seçim hazırlıklarının tüm hızıyla sürdüğünü söyledi. Torun, “Bu seçimler ülkemiz ve milletimiz için çok önemli. Bizler tüm teşkilatlarımızla birlikte hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. İnşallah 1 Kasım’a her şeyimizle hazır olarak gireceğiz. Bize düşen durmadan koşmaktır, takdir ise önce Allah’tan sonra ise halkımızdan gelecek.  Saha çalışmalarının yanı sıra eğitim programlarının da öneminin farkında olarak çalışıyoruz. Seçimlerde bir oyun bile önemi çok büyük. Oy oranımızı yüksek tutmak ve yeniden istikrarlı bir Türkiye için elimizden gelen her çabayı göstermeliyiz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X