Tek vazgeçilmez insan

PERYÖN Güney Marmara Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Barış Gül, iş dünyasının ne kadar değişirse değişsin tek vazgeçilmezinin insan olduğunu söyledi.

Tek vazgeçilmez insan

ASLIHAN AYDIN

Türkiye İnsan Yönetimi Derneği (PERYÖN) Güney Marmara Şubesi tarafından ‘İK Pozitif’ temasıyla düzenlenen ‘16’ıncı İnsan Yönetimi Zirvesi’ dün gerçekleştirildi.

Merinos Atatürk Kongre Kültür Merkezi’nin ev sahipliği yaptığı zirvede konuşan PENYÖN Şube Başkanı Barış Gül, zamanın, değişimin çok hızlı olduğunu ve bu duruma ayak uydurmak gerektiğine vurguladı.

İş dünyasının ne kadar değişirse değişsin tek vazgeçilmezinin insan olduğunu ifade eden Gül, “Değişimi, gelişimi ve karlılığı sağlamak isteyen firmalar kendi kurum kültürüne en uygun iş modelini uygulamaya çalışıyor.

Bu değişim ve gelişim sürecini yönetirken çalışanın en başta mutlu ve huzurlu olması arzulanıyor. Türkiye’nin farklı yerlerine gittiğinizde yönelttiğimiz ‘Nasıl bir iş istersiniz’ sorusuna ‘Mutlu ve huzurlu olabileceğimiz bir yer’ cevabını alıyoruz. Bizler, verimli iş yerleri yaratmak zorundayız” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X