Tek yürek

Bodrum’da düzenlenen demokrasi mitinginde buluşan birbirinden ünlü isimler, Türkiye’nin bölünmez bütünlüğüne bir kez daha sahip çıktı.

Tek yürek

KIRMIZI-BEYAZ BULUŞMA

Aralarında Muazzez Ersoy, Serdar Ortaç, Oktay Kaynarca, Yeliz Yeşilmen, Hamdi Alkan, Fatih Ürek, Neco, Metin Akusta ve Demet Akalın’ın da yer aldığı isimler, Bordum’daki demokrasi mitinginde bir araya geldi. Ünlülerin hepsinin tek bir düşüncede toplayan ise Türkiye’nin bölünmez bütünlüğüydü. Ünlü sanatçı Muazzez Ersoy, ‘Tek vatan, tek millet, tek Türkiye. Bu cennet vatanımız, bu güzel ülkemiz ve insanlarımız. Bu ulusa demokrasi yakışır’ diye konuştu.

DEMOKRASİNİN YANINDAYIZ

Mitinge katılan Demet Akalın, ‘Sonuna kadar demokrasinin yanındayız’ derken, oyuncu Oktay Kaynarca ise, ‘Bizim tek yolumuz Atatürk ve inkılapları olmalıdır. Çağdaş, demokratik bir Türkiye’ sözleriyle mesaj verdi. Birlik beraberliğin önemine vurgu yapan usta sannatçı Neco, ‘Bizim bir devletimiz var. Bunu korumak halkın işidir. Halk kendi demokrasisine ve cumhuriyetine sahip çıkarsa, devletine sahip çıkıyor demektir. Bu ülke ilelebet ayakta kalacak’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X