Tekel bayileri eylem kararı aldı: Kepenk kapatacaklar

Türkiye Tekel Bayileri Platformu, saat 22.00’den sonra alkol satışı yasağının 24.00’e çekilmesi talebiyle ayrıca 37 bin TL’yi bulan ağır para cezalarına ve haksız rekabete tepki amacıyla eylem kararı aldı.

Tekel bayileri eylem kararı aldı: Kepenk kapatacaklar

Solhaber’in aktardığına göre, hükümetin saat 22.00’den sonra alkol satışını yasaklamasına tepki gösteren Türkiye Tekel Bayileri Platformu, eylem kararı aldı.

4.000 üyesi bulunduğu belirtilen Türkiye Tekel Bayileri Platformu, alkol satışı yasağının 22.00’den 24.00’e çekilmesini talep ediyor.

Konuya ilişkin açıklamada bulunan bir platform üyesi, üzerlerinde ağır bir baskı olduğunu, her gün bir tekel bayisinin cezayla karşılaştığını dile getirdi.

Cezaların 37 bin liraya kadar çıktığını ve bu baskıların dayanılmaz hale geldiğini belirten platform üyesi, bu nedenle 26 Nisan’da seslerini duyurmak için bir günlüğüne kepenk kapatacaklarını açıkladı.

Tüm tekel bayilerinin bu eyleme destek vermesini beklediklerini belirten platform üyesi, eyleme katılımın yüksek olmasını beklediklerini dile getirdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X