Tekerlekli sandalyede uyuşturucu ticareti!

Bursa’da tekerlekli sandalye ile uyuşturucu ticareti yaptığı iddia edilen ve 12 farklı suçtan kaydı bulunan 43 yaşındaki Sezer Ç., narkotik ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Tekerlekli sandalyede uyuşturucu ticareti!

Bülent CİVANOĞLU/OLAY

Üzerinde satışa hazır uyuşturucu madde bulunan ve 2  yıl önce yaşadığı silahlı saldırı sonucundan sakat kalan şüpheli Sezer Ç., emniyetten tekerlekli sandalye ile adliyeye sevk edildi.

Alınan bilgiye göre, Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şubesi’ne bağlı narkotik ekipleri, merkez Yıldırım ilçesi Anadolu Mahallesi Tutar Sokak üzerinde bir şüphelinin uyuşturucu ticareti yaptığı bilgisini aldı. Narkotik ekipleri, sokağı izlemeye alarak, bir şüphelinin tekerlekli sandalye ile vatandaşlara bir şey dağıttığını gördü. Şüpheliyi durdurup gözaltına alan ekipler, tekerlekli sandalyede arama yaptı. Yapılan aramalarda 15 çıkı halinde satışına hazır 4 gram bonzai ele geçirildi.

TEKERLEKLİ SANDALYE İLE ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Gözaltına alınan 2 çocuk babası 43 yaşındaki Sezer Ç., ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. 12 farklı suçtan sabıka kaydı bulunan Sezer Ç., uyuşturucu maddeleri satmadığını, içici olduğunu belirtti. 2 yıl önce merkez Yıldırım ilçesi’nde çıkan bir kavgada 2 bacağından da silahla yaralanan ve sakat kalan Sezer Ç., tekerlekli sandalye ve polis ekiplerinin yardımı ile adliyeye sevk edildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X