Tekirdağ’da İntihar

Tekirdağ’da bir kadın kendini iple doğalgaz borusuna asarak intihar etti. Olay, Tekirdağ merkez ilçe Süleymanpaşa Orta Camii Mahalesi’nde meydana…

Tekirdağ’da İntihar

Tekirdağ’da bir kadın kendini iple doğalgaz borusuna asarak intihar etti. Olay, Tekirdağ merkez ilçe Süleymanpaşa Orta Camii Mahalesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Canan Genç (25) çocuklarıyla birlikte evinde iken kendisini duvardaki doğal gaz borusuna astı. Genç’i asılı halde gören çocukları babaları Mümin Genç’e haber verdi. Arkadaşlarıyla dışarıda olan Mümin Genç telefondan haber alır almaz otomobiliyle evine geldi. Mümin Genç’in haber vermesinin ardından olay yerine gelen 112 ve polis ekipleri Canan Genç’in hayatını kaybettiğini tespit etti. Mümin Genç’in arkadaşı gelen telefon sonrası şok olduklarını belirterek, “Arkadaşım Mümin’e telefon geldi. Ben eve gidiyorum dedi. Dükkanda oturuyorduk. Sonra telefon açtı arkadaşlar çabuk gelin dedi. Hanım intihar etmiş dedi. Geldik” dedi. Yapılan incelemenin ardından Canan Genç’in cansız bedeni Tekirdağ Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X