Tekirdağ’da O Eve 2. Saldırı Şoku

Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde geçtiğimiz hafta gece yarısı evlerinin camı kırılan hane sahipleri, bu kez ikinci defa duyulan sesle büyük şok yaşadılar.

Tekirdağ’da O Eve 2. Saldırı Şoku

Zarar gören evin penceresine ise, kuş avlamak için kullanılan havalı tüfek mermisinin isabet ettiği öne sürüldü. İddiaya göre, kuş avlanmak üzere kimliği belirsiz bir şahsın kullandığı havalı tüfekten çıkan mermi, Gazibey Mahallesi’nde oturan Y.B’ye ait evin camına isabet etti. Aynı evde 1 hafta önce de benzer olay yaşanmıştı. Pencereden gelen sesle korku içinde ayaklanan evdekiler, polisi arayarak yardım istedi. Olay yerine gelen polis ekipleri, ikinci kez hasar verilen pencereyi inceledi. Konu hakkında araştırma yapan polis ekipleri, kuş avlamak için havalı tüfekten gelen saçmanın isabet etmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruyor. Evinden dışarı çıkan yaşlı kadın ise, “Bizim hiç kimseyle dargınlığımız ya da alıp veremediğimiz yok. Komşularımızla aramız iyi. Kim böyle bir şey yapabilir anlayamıyoruz” dedi. Ev sahiplerinden yaşlı bir kadınla konuşan polis amiri, korkuya kapılmamaları gerektiğini belirterek, “Teyzecim, siz hiç korkmayın, canınızı sıkmayın, yeter ki siz huzurlu olun. Biz gerekirse gece de uyumayız, sabaha kadar burada devriye atarız. Bu şahısları buluruz” şeklindeki sözleri mahalleliyi hem duygulandırdı hem de rahatlattı. Tüfekle saçma atan şahıslara tepki gösteren vatandaşlar, “Bu insanların ne günahı var. Ne hakkınız var, gece yarısı insanları rahatsız etmeye terbiyesizler” diye konuştular.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X