Tekme atan Tom’dan şikayetçi oldular

PTT 1. Lig’in 32. haftasında oynanan K.Karabükspor-Vartaş Elazığspor karşılaşması sonunda Elazığspor’un futbolcusu Tom’un tekme atması sonrası yaralanan taraftar Halil Su ile özel güvenlik amiri Aydın Ekmekçi futbolcudan şikayetçi oldu.

Tekme atan Tom’dan şikayetçi oldular

Maçta orta hakem Tolga Özkalfa’nın bitiş düdüğünü çalması ardından olaylar çıkarken bazı taraftarlar sahaya girmişti. Taraftarlardan Hamit Su elindeki davul tokmağını maç içerisinde verdiği kararlardan dolayı hakem Tolga Özkalfa’ya fırlattığı sırada güvenlik amiri taraftarı yakalamıştı. Bu sırada tokmağa sinirlenen Elazığsporlu futbolcu Tom ise koşarak sahaya giren taraftarlardan Hamit Su’ya uçarak tekme atmıştı. 

Boynuna aldığı darbeyle yaralanan Ekmekçi’ye 7 gün iş göremez raporu verildi. Sahaya inen taraftar Hamit Su da darp raporu aldı. Su ve Ekmekçi 3 Nisan Polis Merkezi’ne giderek kendilerine tekme atan Vartaş Elazığspor’un oyuncusu Tom’dan şikayetçi oldular. Polis ise olayla ilgili soruşturma başlattı. Maçın ardından yaşanan olaylar sonrası K.Karabükspor ise yaptığı açıklamada spor kamuoyundan özür diledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X