‘Tekmeye kafa uzatan takımız’

Serdar Kurtuluş, 10 haftada elde edilen 20 puanın sırrını işte bu sözlerle anlattı. ‘Çok yıldızımız yok ama sahada yüreğiyle savaşan bir ekip var’ diyen tecrübeli savunmacı ‘Bu ruh bize başarıyı getirecek. İnanıyorum ki ilerleyen haftalarda çok daha iyi d

‘Tekmeye kafa uzatan takımız’

Bursaspor’un tecrübeli ismi Serdar Kurtuluş, 10 haftada elde edilen 20 puanı iyi bir ekip olmalarına bağladı. Birbirinden dilinden anlayan, saha içinde ve dışında iyi anlaşan bir takım olduklarını belirten Serdar ‘Çok yıldızımız yok ama sahanın içerisinde tekmeye kafa sokan bir takımız. Şampiyon olan takımdaki havamız var. Bu ekip ruhu bize başarıyı getiriyor. İnanıyorum ki ilerleyen haftalarda çok daha iyi duruma geleceğiz’ dedi. 

ELEŞTİRİLER YAPICI OLSUN

Zaman zaman eleştirilen aldıklarını fakat iyi bir yolda ilerlediklerini ifade eden deneyimli savunmacı ‘İyi oynamadığımız maçlar oldu fakat mücadele anlamında hiçbir takımdan geri kalmadık. Eleştiriler oluyor. Ancak biz herkesin yapıcı olmasını istiyoruz. Çünkü bilsinler ki biz sadece taraftarımızı mutlu etmeye çalışıyoruz. Taraftarımız deplasmanda bile tribünü dolduruyor. Onlar desteğini esirgemesinler.’ diye konuştu. 

DAHA İYİ OLACAĞIM

Kendi performansı hakkında da konuşan Serdar ‘Yaklaşık 5 hafta sakatlık nedeniyle sahalardan uzak kaldım. Sonrasında döndüm ve hazır hale geldim. Gün geçtikçe daha iyi olacağım. Bursaspor’da yetişmiş biri olarak buraya dönmeyi hiç düşünmeden kabul ettim. Daha fazlasını vereceğim. Takımda önemli isimler var. Batalla bunlardan bir tanesi. Oyun zekası üst düzey. Bursaspor taraftarı onu çok seviyor. Performansıyla bize güç katıyor’ şeklinde konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X