Teknik direktörlük neden olmasın?

Pablo Martin Batalla ‘İleride yararlı olabileceksem, bir şeyler yapabileceksem, hoca olarak da gelmek isterim’ dedi.

Teknik direktörlük neden olmasın?

Bursaspor’a veda eden Pablo Martin Batalla, unutulmaz bir gün yaşadığını söyledi. Arjantinli yıldız ‘Benim için duygu dolu bir gün oldu. Taraftarın önünde böyle bir maç oynamak çok güzel bir histi.

Neredeyse kariyerimin yarısını geçirdiğim kulübe böyle veda etmek güzeldi. Şampiyonluk kupasını kaldırmak tarif edilmez bir duyguydu. Geçen sezon çok yoğun hisler yaşadım. Bundan sonra öncelikle Bursaspor taraftarıyım. Ama ileride kulübe o şekilde yararlı olabileceksem, bir şeyler yapabileceksem, teknik direktör olarak da gelmek isterim’ dedi. 

DESTEĞİM SÜRECEK

Bursaspor kariyerinin iki bölümden oluştuğuna işaret eden Batalla, Çin’e transferinin ardından beklentilerin daha düşük olduğunu belirtirken, bundan sonraki kariyeri için ise  şunları söyledi: Şu an hala kendimi oyuncu olarak görüyorum. 1 yıl daha oynamayı düşünüyorum, daha sonra neler yapabilirim, ona bakacağım. Çünkü futbola aşığım, başka bir şey yaparken kendimi hayal edemiyorum. Bu sezon 30 maç oynadım, bu kadar maç oynayacağımı da düşünmüyordum. Artık başka yollardan kulübe olan desteğimi sürdüreceğim.’ 

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X