Teknolojiye evet bağımlılığa hayır

İnegöl Belediyesi tarafından teknoloji bağımlılığının zararlarına dikkat çekmek amacıyla lise öğrencilerine yönelik düzenlenen programda, ‘Teknolojiye evet, bağımlılığa hayır’ mesajı verildi.

Teknolojiye evet bağımlılığa hayır

SADULLAH ORGAN

 

Saime Sultan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Hacı Sevim Yıldız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğrencilerinin katıldığı programa Yeşilay Bursa Şubesi’nden Dr. Serhat Yamalı konuşmacı olarak katıldı. Programda, teknoloji bağımlılığının zararları ele alındı. Cep telefonları, bilgisayarlar ve internet teknolojilerinin yaşamdaki önemi ve buna karşın teknolojinin bilinçsiz kullanımından doğan olumsuz etkiler anlatıldı. 

Teknoloji bağımlılığını her yaş grubunun yaşadığını ifade eden Yeşilay Bursa Şubesi’nden Dr. Serhat Yamalı, teknoloji bağımlılığında özellikle anne-babalara büyük görevler düştüğünü söyledi. Yamalı, teknoloji bağımlılığının getirdiği olumsuzlukların neden olacağı piskolojik rahatsızlığın, yaşama etki edeceğini ifade etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X