TEKNOSAB Bursa’yı şaha kaldıracak

Teknoloji Organize Sanayi Bölgesi’nin bölgesel ve küresel anlamda ses getirecek bir vizyonun ürünü olduğunu belirten Başbakan Yardımcısı Çavuşoğlu, ”Yaklaşık 25 milyar dolarlık yatırımı ve 40 milyar dolarlık ihracat potansiyeli olan bu proje, ülkemizi ve

TEKNOSAB Bursa’yı şaha kaldıracak

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Bursa Ticaret ve Sanayis Odası (BTSO) yönetimini vizyoner çalışmalarından dolayı kutladı. 

Çavuşoğlu, dünkü Bursa programı kapsamında BTSO’yu ziyaret ederek, son dönemde yapılan yatırım ve projelerin Bursa’nın çehresini değiştirdiğini ifade etti. ”Bursa Türkiye’nin lokomotifi” diyen Çavuşoğlu, Bursa iş dünyasının çatı kuruluşu BTSO’nun da son dönemdeki çarpıcı projeleriyle sivil toplum kuruluşlarına model olduğunu söyledi. Çavuşoğlu, BTSO yönetim kurulunu vizyoner çalışmalarından dolayı kutladı. Oda’nın projelerini yakından takip ettiğini ifade eden Hakan Çavuşoğlu, “Gökmen Uzay Havacılık Eğitim Merkezi, Kirazlıyayla Yaşam Boyu Eğitim Merkezi ve fuarcılık çalışmaları gibi önemli projeler kentimize büyük değer katıyor” ifadelerini kullandı.

“BURSA’NIN HİZMETKARIYIM”

Söz konusu vizyoner çalışmalar dışında özellikle vurgulamak istediği bir proje daha olduğunun altını çizen Çavuşoğlu, ”O da Teknoloji Organize Sanayi Bölgesi (TEKNOSAB). TEKNOSAB, sadece Bursa için değil, bölgesel ve küresel anlamda ses getirecek bir vizyonun ürünü. Bu proje yaklaşık 25 milyar dolarlık yatırımı ve 40 milyar dolarlık ihracat potansiyeli ülkemizi ve kentimizi şaha kaldıracak. TEKNOSAB ve beraberindeki projeler için Ankara’da üzerimize düşen vazifeyi yerine getirmek için gayret sarf edeceğim. Bursa için hizmetkar olmanın onurunu ve şerefini yaşıyorum. Hep birlikte hayırlı ve güzel hizmetlere imza atacağız” diye konuştu.

BTSO’DAN YAKIN İLGİ İÇİN TEŞEKKÜR

BTSO Başkanı İbrahim Burkay, 37 bini aşkın üyesiyle Türkiye’nin en büyük ticaret ve sanayi odalarından birisi olduklarını söyledi. ‘Ortak Akıl’ vizyonuyla Bursa ve Türkiye ekonomisinin gelecek hedeflerine ulaşmasını sağlayacak projeleri hayata geçirdiklerini anlatan Burkay şöyle devam etti: 

“Ülkemizin 2023, 2053 ve 2071 yılı hedefleri için çalışıyoruz. Kent ekonomimizin ihracatını artırmak, üyelerimizin rekabetçiliğini güçlendirmek ve dünyaya açılmalarını sağlamak için önemli projelere imza atıyoruz. Projelerimiz Türkiye’deki birçok kuruma da örnek oluyor. Geçtiğimiz hafta Ankara’da ziyaret ettiğimiz Başbakan Yardımcımız Sayın Hakan Çavuşoğlu’nun da destekleriyle Bursa’mızı bölgemizde, ülkemizi ise dünyada hak ettiği konuma taşıyacağımıza yürekten inanıyorum. Sayın Başbakan Yardımcımıza projelerimize göstermiş oldukları yakın ilgiden ve nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkürlerimi sunuyorum.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X