TEKNOSAB’ta son viraja giriliyor

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Burkay tarafından Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan’a gerçekleştirilen ziyarette, ileri teknoloji üretiminin merkezi olması planlanan TEKNOSAB projesi masaya yatırıldı.

TEKNOSAB’ta son viraja giriliyor

Gerçekleştirilen toplantıda, projede gelinen son aşamalar değerlendirilirken, Bursa ekonomisinde büyük değişim yaratması beklenen ve yüksek teknolojiye dayalı üretimin yapılacağı TEKNOSAB ile ilgili, Mayıs ayında ilk kazmanın vurulmasının planlandığı ifade edildi.

Karacabey, 06.03.2017 – Bursa-Karacabey arasındaki Taşpınar Mahallesi’nde kurulacak olan ve ileri teknolojiyle üretilen ürünlere ev sahipliği yapacak TEKNOSAB projesinde gelinen son durum, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay tarafından, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan’a gerçekleştirilen ziyarette masaya yatırıldı.

Gerçekleştirilen toplantıda, BTSO Başkan Yardımcısı Cüneyt Şener ve TEKNOSAB Müdürü Ömer Faruk Demirbilek de hazır bulunurken,  geçmişten bu yana Türkiye ekonomisinin lokomotifi görevini üstlenen Bursa ekonomisine, yepyeni bir boyut daha kazandırması beklenen proje üzerinde değerlendirmeler yapıldı.

Kamu Dışındaki En Büyük Yatırım

Samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyarette, TEKNOSAB’ı Türkiye’de endüstri devriminin sembolü olarak planladıklarını dile getiren ve kamulaştırmaların yüzde 90 oranında tamamlandığını açıklayan İbrahim Burkay;  25 milyar dolarlık proje olan TEKNOSAB’ın temel atma işlemlerinin, bu Mayıs ayı içerisinde planlandığını kaydederek,  projenin kamu dışındaki en büyük yatırım olarak Bursa’ya kazandırıldığını söyledi.

Karacabey’e Çok Büyük Kazanımları Olacak

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden ve TEKNOSAB projesinin tamamına yakın bölümünün Karacabey sınırları içerisinde bulunduğunu dile getiren Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan da projenin ilçeye ekonomik, sosyal ve kültürel yönlerden çok önemli kazanımlar sağlayacağına vurgu yaptı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X