Teksas adamı oynatır!

Potanın Timsahlarının iki yabancı oyuncusu Borovnjak ve Vragovic, Bursaspor’un müthiş bir taraftara sahip olduğunu söyledi.

Teksas adamı oynatır!

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele edecek olan Bursaspor’un yabancı transferleri Dejan Borovnjak ve Karlo Vragoviç Bursa’ya gelerek sağlık kontrolünden geçti.


3 yıl önce Royal Halı Gaziantep forması da giyen tecrübeli pivot oyuncu Dejan Borovnjak ligi bildiğini ve Bursaspor’un başarısı için ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını söyledi.

EN ÖNEMLİ GÜCÜMÜZ

Oyun kurucu mevkiinde görev yapan Karlo Vragoviç ise Türk basketbolunu özellikle Euroleague düzeyinde çok yakından takip ettiğini belirterek, “Sahada en iyisini yapmaya, takıma katkı sağlamaya çalışacağım. Burada olduğum için çok mutluyum. Bursaspor ismini duyduğum andan itibaren internet üzerinden videoları inceledim. Teksas’ı gördüm. Taraftarımızın bizim en önemli gücümüz olacağını şimdiden söyleyebilirim. Maçlarımızın başlamasını sabırsızlıkla bekliyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X