Teksas’tan flaş kongre açıklaması!

Teksaslı Burasporlular Derneği, mayıs ayında yapılacak kongre öncesinde flaş açıklamalarda bulundu.

Teksas’tan flaş kongre açıklaması!

Emre KURTBAY

Teksas’ın sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

Değerli Bursasporlular,

Mayıs ayında gerçekleştirilecek Olağan Seçimli Genel Kurul, kulübümüzün geleceği adına en kritik kongre halini almıştır. Bu nedenle, ilgili süreç öncesinde, bugünden bazı sözler söylemek ve ardından süreci uzaktan takip etmek istiyoruz.

Öncelikle bilinmeli ki, son senelerde camia olarak yaşadıklarımız, “Bir musibet bin nasihatten etkilidir” sözünün adeta tezahürü oldu. Defalarca kez özeleştiri beraberinde ifade etmiş olmamıza karşın kendimizi yeterince anlatamadığımıza inandığımız için bir kez daha altını çizmek istiyoruz;

Geçmişten dersler çıkardık.

Bu derslerden en önemlisi, Bursaspor’umuz için yeni ve beyaz bir sayfa açmaya ihtiyacımız olduğu gerçeğidir. Biz bu sayfada, olması gerektiği gibi yalnızca destekçi olarak konumlanacağız. Bizim görevimiz, bir masa etrafında Bursaspor için bir araya gelen Bursa ve Bursaspor sevdalılarını alkışlamak, sayılarının artması için itici güç olmak ve takımımıza desteğimizi tüm gücümüz ile devam ettirmek olacak.

Camiamız ve kentimizin güvenini kaybetmiş yahut denenmiş ve başarısız olmuş isimlerin sürecin içinde olma çabası, açılacak bu beyaz sayfaya zarar verecektir. Dolayısı ise, camiamızın tümü, beyaz sayfa söylemi ve bu söylemin gerektirdiği tavırda bugünden ortaklaşmalıdır.

Bir diğer husus ise, mevcut Yönetim Kurulu’muz ile alakalıdır.

Yönetim Kurulu’nda yer almamasına karşın bazı isimlerin kulüp içerisinde adeta Başkan yetkisine sahipmiş gibi pozisyonlanması şaşırtıcı olmak ile birlikte, kulübümüze ait benzinliğin satışına ilişkin edindiğimiz bazı bilgilerin takipçisi olduğumuz, özellikle bu isimler tarafından net olarak bilinmelidir.

Camiamıza sevgi ve selamlarımızla,

Teksaslı Bursasporlular Derneği

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X