Teleferik Sağlık Merkezi yenilendi

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi tarafından ‘Sağlıklı bir Bursa’ hedefiyle yenilenen Yıldırım 14 Nolu Teleferik Aile Sağlığı Merkezi’nin, vatandaşlara, artık daha modern şartlarda hizmet verdiğini söyledi.

Teleferik Sağlık Merkezi yenilendi

Büyükşehir Belediyesi kentteki aile sağlığı merkezlerinin eksikleri tamamlamayı sürdürüyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Yıldırım’daki Yıldırım 14 Nolu Teleferik Aile Sağlığı Merkezi’nde incelemelerde bulundu. 

Büyükşehir Belediyesi’nin Bursa’nın sağlıklı bir kent olması konusunda tüm kuruluşlarla çalıştıklarını ifade eden Başkan Altepe, “Sağlık çok önemli. Sağlık kuruluşlarına desteklerimizi sürdürüyoruz” dedi.

 

Altepe, Teleferik, Piremir Mahallesi, Zümrütevler, Teferrüç ve çevresine hizmet eden merkezdeki çalışmaları anlatarak, “Dört aile hekiminin görev yaptığı ve 20 bin civarında nüfusa hizmet eden sağlık merkezimiz, yetersiz ve yıpranmıştı. Bizler de gelen talepler doğrultusunda bu merkezi yeni baştan ele aldık ve merkezi, yeterli hale getirdik. İlave inşaatlarıyla birlikte binanın toplam alanı 350 metrekareye çıkarıldı ve yeterli hale geldi. Tüm sağlık ocağı elden geçti ve mahalle halkının kullanımına sunuldu. Çevre düzenlemeleri ve bahçesiyle birlikte Bursa’nın en güzel aile sağlığı merkezlerinden oldu. Her şey daha yaşanılabilir bir Bursa ve halkımızın sağlığı için” diye konuştu. Altepe, eksiklerinin tamamlanmasının ardından merkezin, bölge halkına rahatlıkla hizmet vermeye başladığını sözlerine ekledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X