Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

Telefon dolandırıcısı 6 ayrı suçtan tutuklandı

İstanbul ve Bursa başta olmak üzere birçok şehirde telefonla aradığı kişilere kendisini savcı olarak tanıtarak dolandırıcılık yaptığı öne sürülen zanlı çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

İstanbul ve Bursa başta olmak üzere birçok şehirde telefonla aradığı

İnegöl Emniyeti uzun süredir peşinde olduğu telefon dolandırıcısını yakaladı. 26 yaşındaki M.Ş.K. isimli şahıs, telekonferans yoluyla kendisini polis ve savcı olarak tanıtarak birçok kişiyi arayıp, “banka hesaplarınız bölücü terör örgütü tarafından ele geçirildi” demişti. 

Korkuttuğu kişilerden “vereceğim hesap numaralarına paralarınızı aktarın yoksa sizde suç işlemiş olacaksınız. Yatıracağınız paraları daha sonra savcılık size iade edecek” diyerek kandırdığı önü sürülen M.Ş.K. 120 bin TL dolandırıcılık yapmıştı.

M.Ş.K (26), başta Bursa ve İstanbul olmak üzere birçok il ve ilçede yaşayan kişileri bu metotla kandırdı. Bu yöntemle şu ana kadar vatandaşları yaklaşık 155 bin lira dolandırdığı iddia edilen M.Ş.K, takip sonucu İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalandı. Gözaltına alınan zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.