Telegram kullananlar dikkat! O özellik geldi

Artık Telegram’ın iOS, Android ve masaüstü uygulamalarının en son sürümüyle kullanıcılar grup sesli sohbetlerini video konferans görüşmelerine dönüştürebilecek.

Telegram kullananlar dikkat! O özellik geldi

Görüntülü grup görüşmesinin Telegram’a gelmesi uzun zaman aldı ancak nihayet sonuca bağlandı diyebiliriz. Üstelik özellik sadece belirli bir cihazla kısıtlayıcı olmayacak.

Koronavirüsle birlikte evden çalışma koşullarına uygun olarak, bir sunum yapmanız veya bir şeyler göstermek istediğinizde artık Telegram üzerinden ekranınızı paylaşma özelliği de eklendi.

Yeni güncellemeyle birlikte bazı kısıtlamalar da getirildi. Grup görüntülü aramaları sohbete katılan kişisi sınırsız değil. Sohbete 30 kişi katılabilecek.

Ancak bu rakam yüksek ihtimalle kullanıcılara yeterli gelecektir. Telegram’ın yenilenen sesli sohbetleri ayıca canlı etkinlikleri ve diğer sürpriz yeni özellikleri de destekleyecek.

Telegram’ın yenilenen sohbetlerine tabletlerden ve bilgisayarlarda da katılabileceksiniz. Özellikle tablet görüşmelerine uygun bazı düzenlemeler geleceği de açıklandı.

Telegram bu özelliği getirmede rakiplerine kıyasla bir tık geç kaldı ancak geç olsun güç olmasın.

İlk olarak Nisan 2020’de Telegram CEO’su, grup görüntülü görüşme özelliğini ekleyeceğini söylemişti. Ancak özelliğin gelişi 2021’in ortasını buldu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X