Telekonferansla ‘korona’ zirvesi

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman telekonferans bağlantısıyla AK Parti Bursa milletvekillerine, koronavirüs salgını sürecinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Telekonferansla ‘korona’ zirvesi

Yerel yönetimlerin sürdürdüğü mücadele yöntemleri, toplantını ana gündem maddesini oluşturdu. Görüşme sonrası açıklama yapan Ayhan Salman, yürütülen çalışmaları, birlikte değerlendirdiklerini söyledi.

Tüm belediyelerin ciddi bir mücadele içerisinde olduklarını ifade eden Salman, “Kentimizdeki çöplerin toplanması, toplu taşıma araçlarının ve halkın yoğun olarak kullandığı alanların dezenfekte edilmesi işlemleri sorunsuzca yürütülüyor. Bursa’daki sağlık hizmetlerinin aksamadan yürümesi için Valiliğimiz koordinasyonunda, İl Sağlık Müdürlüğümüz gözetiminde çalışmalar yapılıyor. Vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerine kolayca ulaşabilmesi için gereken tedbirler alınmıştır. AK Parti İl Başkanlığı olarak süreci yakından takip ediyoruz” dedi Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş da, “Tüm birimlerimiz 24 saat boyunca özverili bir şekilde çalışıyor. Sokağa çıkmaları yasak olan vatandaşlarımızın zabıta tarafından ihtiyaçları sorsunsuzca gideriliyor” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X