Televizyona muhtaç değilim

Bursa’da bir söyleşiye katılan Yeşilçam’ın efsane isimlerinden Ediz Hun, hayatını idame ettirmek için sadece televizyona ihtiyacı olmadığını, kaliteli proje olmadıkça ekranlarda yer almayacağını söyledi.

Televizyona muhtaç değilim

Peyzaj Mimarları Odası ve Siyasi Dürüstlük Hareketi Derneği’nin düzenlediği konferansta konuşma yapmak için Bursa’ya gelen Ediz Hun, söyleşi öncesi Olay Çekirge’ye konuştu. 

Son olarak ‘Hayat Yolunda’ dizisiyle ekranda yer alan sanatçı, dizinin reytinge kurban gittiğini belirtip erken final yaptıklarını söyledi. Televizyondan gelecek tekliflerle ilgili de konuşan Hun, ‘Ben sadece televizyona muhtaç biri değilim. Üniversitede hocalık yapıyorum, bunun dışında uğraştığım pek çok alan var. Sadece kaliteli yapımlar olursa düşünürüm’ dedi.

BAŞARISI SİNEMANIN BAŞARISIDIR

Yeşilçam’da birlikte sayısız filmde rol aldığı Türkan Şoray’ın yönetmenlik yapacak olmasını da değerlendiren ünlü sanatçı, ‘Türkan’ın başarısı aynı zamanda Türk Sineması’nın da başarısıdır. Onun isminin bir filmde geçmesi elbette ki kitleleri sinemaya çekecektir. Dünya sinemasında da bir döneme damga vurmuş isimler yönetmenlikle kariyerlerine devam ediyorlar. Ben Türkan’ın başarılı olmasını temenni ediyorum’ diye konuştu. 

Ediz Hun, arkadaşımız Mahmut Durgut’un sorularını yanıtladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X