Temeli atıldı! Bir yıl içerisinde teslim edilecek…

Orhaneli Belediyesi ve TOKİ tarafından 2 yıldır devam eden çalışmaların sonuna gelindi. İlk etapta 19 blok ve 148 adet daireden oluşacak TOKİ konutlarının temel atma çalışmalarına başlandı.

Temeli atıldı! Bir yıl içerisinde teslim edilecek…

Orhaneli Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu, “İlçemize vizyon katan bir projeyi daha yaşama geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Halkımıza hayırlı olsun” dedi. 

Toplamda 3 etap halinde ve yaklaşık 700 konuttan oluşacak proje ile ilgili bilgi veren Başkan Tatlıoğlu, “Vatandaşlarımızın taleplerini toplamıştık. İhale 14 Şubat tarihinde yapıldı. İlk etap konutların temeli atma çalışmalarına başlandı. Kısa bir süre sonra 2. ve 3’üncü etaplar için talepleri toplamaya başlayacağız” diye konuştu. 
Orhaneli Belediyesi olarak yine bir hizmeti daha gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Tatlıoğlu, “Bu projeye destek olan Sayın Başbakanımıza, bakanlarımıza, milletvekillerimize, teşkilatımıza ve halkımıza çok teşekkür ediyorum” dedi. 

orhaneli-belediyesi.jpg

Bir yıl içerisinde tamamlanması planlanan Orhaneli TOKİ’de, açık ve kapalı otopark, oyun parkları, cami, alışveriş merkezi ve rekreasyon alanları bulunacak. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X