Temiz deniz için daldılar

Muradiye ve Mudanya Rotary Kulüpleri’nin işbirliğinde gerçekleştirilen organizasyonda, dalgıçlar denizde dip temizliği yaptı.

Temiz deniz için daldılar

ÖMER BİLİK

Mudanya’da Mütareke Evi Müzesi yanındaki sahilden denize giren Uludağ Üniversitesi Sualtı Topluluğu’ndan dört ve bir Muradiye Rotary Kulübü dalgıcı ile yapılan dip temizliğinde, demir, cam ve pet şişeler, naylon poşet ve benzeri birçok malzeme çıkarıldı. Muradiye Rotary Kulüp Başkanı Arzu Şahin, ‘Bizim amacımız çocuklarımıza temiz ve güzel denizler bırakmaktır. Denizlerimizin temiz olmasını sağlayıp farkındalık yaratmak ve halkımızı bilinçlendirip denizlerini kirletmemeleri gerektiğini hatırlatmaktır’ dedi.

Mudanya Rotary Kulüp Başkanı Cenker Turan da, ‘Mudanya Rotary olarak Muradiye Rotary’nin başlatmış olduğu projeye destek vermekten mutluyuz. Bu arada Uludağ Üniversitesi Sualtı Topluluğu’ndaki arkadaşlarla bir farkındalık yaratıp, vatandaşlarımızın temiz deniz için dikkatini çekmek istedik” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X