Temizlik işçilerinden ağlatan hareket

Bursa’da belediyede temizlik görevlisi olarak çalışan 5 işçi, yaşlılar gününde huzurevi sakinlerini hem oynattı hem ağlattı.

Temizlik işçilerinden ağlatan hareket

Yenişehir Belediyesi bünyesinde temizlik görevlisi olarak çalışan 5 işçi, ‘Dünya Yaşlılar Günü’nde Yenişehir Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sakinlerini yalnız bırakmadı. Huzurevi sakinlerini hem sevindirmek hemde eğlendirmek için yola çıkan 5 işçiyi karşısında gören yaşlılar göz yaşlarına hakim olamadı. Daha sonra sahneye çıkan 5 belediye işçisi çaldıkları enstrümanlarla huzurevi sakinlerine unutulmaz anlar yaşattı. Çalınan şarkılara eşlik eden bazı yaşlılar ise dayanamayıp kendini piste attı.

Belediyede temizlik personeli çalışan Tarık Çanoğlu, “Yenişehir belediyesi personeli olarak 5 arkadaşımız ile huzurevinde yaşayan yaşlılarımızı eğlendirmek amacıyla bu yola çıktık. İçimizden gelerek onları eğlendirmek istedik” şeklinde konuştu.

Yenişehir Belediye Zabıta Müdürü Rıdvan Sağlık, “5 arkadaşımız belediyemizde temizlik personeli olarak çalışıyor. Aynı zamanda müzikle de uğraşan arkadaşlarımız bu özel günde yaşlılarımızı sevindirmek istedi. Bizlerde gelen bu samimi teklifi uygulamaya geçirdik. Gerçekten hem yaşlılarımızın hemde bizlerin unutmayacağı bir gece geçirdik.Tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Huzurevi sakinlerinden 80 yaşındaki Hayriye Gönül Kozlu, “Çok duygulandım. Hiç umutlarım yoktu. Şimdi çok umutlandım. Memnun oldum. Allah vatanımıza milletimize huzurevimize zeval vermesin” diye konuştu.

Yaşlılarla tek tek ilgilenerek ellerini öpen Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik, “Bizleri evlatlarınızdan farklı görmeyin. Bizler her zaman sizlerin yanınızdayız. Bundan sonrada yine her zaman sizlerin yanınızda olacağız. Buranın yapımında büyük emek harcayan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına yerel yöneticilerimize ve emek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X