Temizlik işçilerine Başkan’dan simit

Pazarın sona ermesinin ardından gece geç saatlere kadar pazarı temizleyen işçileri ziyaret eden Belediye Başkanı Alinur Aktaş, işçilere çay-simit ikram etti.

Temizlik işçilerine Başkan’dan simit

SADULLAH ORGAN

236 bin nüfuslu İnegöl’ün hergün 300 ton çöp ürettiğini belirten Belediye Başkanı Alinur Aktaş, çöplerin toplanması, bertaraf edilmesi ve taşınmasının ayrı ayrı aşamalar olduğunu söyledi. Bu iş için emek harcayan temizlik işçilerini görevleri başında ziyaret etmek istediklerini belirten Aktaş, kentin temizliği konusunda canla başla çalışan bir ekip olduğunu dile getirdi.

Kendilerini ziyaret ederek birer çay ve simit ikramında bulunmak istediklerini ifade eden Başkan Alinur Aktaş, “Her ne kadar onlar vitrinin görünen boyutunda olmasalar da, belediyemizin emeğini, yükünü çeken hem temizlik işlerindeki, hem park ve bahçelerdeki, ayrıca tüm birimlerdeki arkadaşlarımıza yürekten teşekkür ediyorum” dedi.

Bir soru üzerine öncelikle cumartesi pazarı ile ilgili projeleri bulunduğunu belirten Aktaş, pazartesi pazarı projesini ise kentsel dönüşüm projesi netleşmediği için beklettiklerini söyledi. Aktaş, Mer-Pa’dan sonra cumartesi pazarını yapacaklarını dile getirdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X