Temsili başkandan ilk talimat kendi okulu için

Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Recep Altepe, ‘23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’ etkinlikleri kapsamında, başkanlık koltuğunu Dr. Necla Yazıcıoğlu İlkokulu Öğrencisi Ravza Su Özer’e devretti.

Temsili başkandan ilk talimat kendi okulu için

Başkan Altepe, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Dr. Necla Nazıroğlu İlkokulu Müdürü Muhammet Vahdi Aydın, sınıf öğretmenleri Demet Hakverdi, Faden Aksoy, öğrenciler Ravza Su Özer, Arda Uslu ve Zeynep Varol’u ağırladı.

Çocuklara ait tek bayram

Heykel’deki tarihi başkanlık binasında gerçekleşen görüşmede önce öğrencilerle sohbet eden Başkan Altepe, 23 Nisan’ın çocuklara armağan edilen ayrıcalıklı bir gün ve dünyadaki tek bayram olduğunu vurguladı. Dünün çocukları olarak bugün kent yönetiminde söz sahibi olduklarını ve yakın bir gelecekte bugünün çocuklarının bu kenti ve ülkeyi yöneteceğini dile getiren Başkan Altepe, geleceğin teminatı olan gençlerin en iyi şekilde yetişmesi amacıyla gerek spor tesisleri gerekse eğitim anlamında önemli çalışmaları hayata geçirdiklerini söyledi.

İlk talimat kendi okuluna

Başkan Altepe, konuşmasının ardından koltuğunu Dr. Necla Nazıroğlu İlkokulu Öğrencisi Ravza Su Özer’e devretti. Temsili olarak görevi devralan Ravza Su Özer, ilk iş olarak kendi okulunun yıkılıp yeniden yapılmasını istedi. Büyükşehir Belediyesi yetkililerini telefonla arayan Özer, öğrencilere yönelik imkanların genişletilmesi yönünde talimat da verdi.

Başkan Altepe, daha sonra günün anısına Okul Müdürü Muhammet Vahdi Aydın, öğrenciler ve öğretmenlerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirip, konuklarına çeşitli hediyeler takdim etti.

Çocuklar için oyun alanı

Bu arada, Balkabağım Anaokulu yetkilileri ve öğrenciler de, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’yi ziyaret etti.

Okul Müdürü Almıla Masatlı Özgün ve 6 arkadaşıyla birlikte Heykel’deki tarihi başkanlık binasında Başkan Altepe’yle görüşen Eda Mete, sembolik olarak başkanlık koltuğuna oturarak talimat verdi. Belediye Başkanı Recep Altepe’den çocukların daha özgürce oynayabileceği parklar ve spor yapacakları alanlar isteyen Eda Mete ve arkadaşları, başkana çiçek takdim ettiler.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X