TEOG rekortmenlerine kaymakamdan ödül

TEOG sınavında İznikli üç öğrencinin 100 tam puan alarak ülke genelinde dereceye girmesi İznik eğitim camiasında büyük bir sevinç yarattı.

TEOG rekortmenlerine kaymakamdan ödül

HAYRİ ŞEN

Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş (TEOG) sistemi kapsamında 26-27 Kasım ve 13-14 Aralık’ta yapılan ve 8. sınıflar I. dönem ortak sınavların değerlendirmesinde ortaya çıkan sonuçlar, İznik’te üç öğrenciyi ilçenin gururu haline getirdi. 

Alpaslan Ortaokulu’ndan Sude Tufan, Kılıçaslan Ortaokulu’ndan Yiğithan Kara ve Sedanur Aydın, girdikleri sınavda tüm soruları tam olarak cevaplayarak 100 tam puan ile Türkiye birincisi oldular.

BAZI ÖĞRENCİLER TAŞIMALI SİSTEMDEN

İznik Kaymakamı Hüseyin Karameşe, başarılı öğrencileri ve onları yetiştiren öğretmenleri ile birlikte makamında ağırlayarak elde edilen başarıyı ödüllendirdi. Kaymakam Karameşe, öğrencilere yazı takımı ve kitap hediye ederken her öğrenciye tablet bilgisayar hediye edileceğini de müjdeledi. Kaymakam Karameşe, “Üç öğrencimizin 100 tam puan alarak Türkiye birincisi olmasının yanında yaklaşık 30 öğrencimizde 90 üstü puan alarak bizleri gururlandırmışlardır. Bu başarılı öğrencilerimizden birkaç tanesinin taşımalı eğitim ile okula devam etmesi, bizler için ayrı bir övünç kaynağıdır’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X