TEOG’a ‘Sınav’ damgası

TEOG’dan 700 tam puan alarak şampiyon olan 13 Sınav Koleji öğrencisi, Bursa’nın gururu oldu.

TEOG’a ‘Sınav’ damgası

SEYİT GÜNDOĞAN

 

Milli Eğitim Bakanlığı, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) kapsamında düzenlenen ortak sınavlara giren 1 milyon 168 bin 48 ortaokul 8’inci sınıf öğrencisinin, liselere yerleştirmelerinde kullanılacak Yerleştirmeye Esas Puanları’nı (YEP) açıkladı. 

Buna göre; Bursa’daki Sınav Kolejleri’nde öğrenim gören 13 öğrenci 700 tam puan alarak Bursa’nın gururu oldu.  

 

“EMEĞİN MEYVESİNİ ALDIK”

Sınav Kolejleri’nin Demirci’deki Kampüsü’ndeki düzenlenen toplantıda, okul idarecileri ve okul öğretmenleri ile bir araya gelen başarılı öğrenciler kamuoyunun karşısına çıktı. Sınav Koleji Genel Müdürü Nihat Bingölbalı, Milli Eğitim Bakanlığı’nın önceki gün resmi olarak açıkladığı TEOG sonuçlarına göre, Sınav Kolejleri’nde eğitim gören 13 öğrencinin 700 tam puan alarak şampiyon olduklarını söyledi.

1 yıl boyunca iyi bir maraton olduğunu kaydeden Bingölbalı, öğrencilerin, idarecilerin, çok çalıştığını, öğretmenlerin büyük emek verdiklerini ve bu emeğin meyvesini aldıklarını ifade etti. 

“ÖĞRENCİLERİMİZLE GURUR DUYUYORUZ”

Bu büyük çalışmanın ve emeğin sonucu olarak mutlu sona ulaştıklarının altını çizen Bingölbalı, “Bu gençlerimiz, çocuklarımız en başarılı öğrencilerimiz. Hepsi birer şampiyon oldular. Onlarla gurur duyuyoruz. Sınav Kolejleri ve eğitim kurumları olarak 1 yıl boyunca sadece onların akademik çalışmalarıyla beraber olmadık. Onların sosyal, spor, psikolojik ve rehberlik alanlarında da yanlarında olduk. Bugün ekibimizle beraber onların bu başarıların paylaşmak bizleri gururlandırıyor” diye konuştu. 

“VERİMLİ BİR ÇALIŞMA DÖNEMİ GEÇİRDİK”

Başarılı öğrenciler adına konuşan Çağla Er, de 1 yıl boyunca büyük bir özveriyle ve çalıştıklarını belirterek, verimli bir çalışma dönemi geçirdiklerini anlattı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X