TEOG’da Emine Örnek zirvede

Akademik ve sportif açıdan Türkiye ve Bursa’nın seçkin eğitim–öğretim kurumu olan Emine Örnek Koleji, akademik başarılarına bir yenisini daha ekledi.

TEOG’da Emine Örnek zirvede

1. TEOG’da tüm soruları doğru yanıtlayan 15 öğrenciyle  büyük bir başarıya imza atan Emine Örnek Koleji, 2. TEOG’da da 700 puanlı 4 öğrencisiyle toplamda 19 TEOG Türkiye 1.si çıkararak  liderliğini sürdürdü. Ayrıca 1. TEOG’da 120 sorunun 119 ve 118’ini doğru yanıtlayan 44 öğrencisi ve 2. TEOG’da 120 sorunun 119 ve 118’ini doğru yanıtlayan 51 öğrencisiyle de başarıdaki üstünlüğünü ortaya koydu.

BAŞARI TESADÜF DEĞİL

Emine Örnek Okulları Kurucu Müdürü Emine Örnek; hiçbir başarının tesadüf olmadığını, başarıya ulaşmanın bir ekip işi olduğunu ve bu ekipte yer alan herkesin büyük özverilerle başarıya ulaştığını dile getirerek, katkısı bulunan herkese emekleri için teşekkür etti. Taklitlerin daima asıllarını yaşattığını belirten Kurucu Müdür Emine Örnek, başarılarının devamına dair inancını vurguladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X