TEOG’un Kültür’lü şampiyonları

Yıllardır eğitimde yarattığı farkla adından sıkça söz ettiren Özel Bursa Kültür Okulları, bu yıl yapılan TEOG sınavında da başarısını yineledi.

TEOG’un Kültür’lü şampiyonları

Özel Bursa Kültür Okulları’ndan 34 öğrenci, Kasım 2014’de yapılan TEOG sınavında, tüm soruları doğru cevaplayarak, 700 tam puan aldılar. Tüm soruları doğru cevaplayan 34 öğrenciyle beraber, 109 Kültürlü öğrenci, 120 sorunun en az 119 veya 118’ini doğru cevaplayarak, Özel Bursa Kültür Okulları’nı TEOG Sınavı’nda Bursa’nın zirvesine taşıdı.

Sınavdan tam puan alma başarısını gösteren 34 Kültürlü öğrenciyle birlikte düzenlenen basın toplantısında konuşan Özel Bursa Kültür Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Bulut, öğrencilere, okul yöneticilerine ve velilere bu başarı ortamını hazırladıkları için teşekkür etti.  Bulut, “Öğrencilerimiz çok iyi bir sistemle çalışarak, bu başarıyı yakalamışlardır. Özel Bursa Kültür Okulları olarak, bizim isteğimiz, uygulamalarımızın diğer okullara da yayılarak mevcut başarının daha da artırılmasıdır” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X